Obujte se do loafers

Loafers jsou pohodlné obuvní kousky, které se vyznačují absencí šněrování a jsou snadno obouvatelné. Existuje několik různých typů loafers, z nichž každý má své vlastní charakteristické vlastnosti a styl. Zde jsou některé běžné typy loafers:

  1. Penny Loafers: Tento klasický typ loafers má na vrchní části boty malou ozdobnou štěrbinu, do které můžete vložit minci (penny), což je původ této obuvi.

  2. Tassel Loafers: Loafers s ozdobnými šňůrkami, které visí z přední části boty. Tassel loafers jsou obvykle považovány za více formální variantu.

  3. Bit Loafers: Tyto loafers mají na vrchní části boty kovovou ozdobu ve tvaru jezdeckého uzdu (bit), což jim dodává eleganci.

  4. Horsebit Loafers: Podobně jako bit loafers, ale s charakteristickou kovovou ozdobou ve tvaru uzdu, která pochází od značky Gucci.

  5. Apron Toe Loafers: Tento typ loafers má na špičce boty přidanou vrstvu kůže, která vytváří dekorativní apron (límeček) kolem špičky.

  6. Venetian Loafers: Venetian loafers mají hladký, jednoduchý design bez viditelných ozdobných prvků nebo šněrování.

  7. Driving Loafers: Tyto loafers byly původně navrženy pro řidiče a mají gumovou podrážku, která zlepšuje přilnavost k pedálům. Jsou lehčí a pohodlné.

  8. Moccasin Loafers: Moccasin loafers jsou inspirovány tradičními mokasínami původními od amerických domorodců. Mají typický švy a jsou velmi pohodlné.

  9. Lug Sole Loafers: Tyto loafers mají hrubou, výraznou podrážku s hlubokými drážkami, což jim dodává větší trvanlivost a odolnost.

  10. Chelsea Loafers: Kombinace loafers s designem Chelsea boots, mají elastické panely na bocích pro snadné obouvání.

  11. Suede Loafers: Většina loafers je vyrobena z kůže, ale existují také verze z semiše, což jim dodává měkčí a volnější vzhled.

  12. Kiltie Loafers: Tyto loafers mají na vrchní části boty dekorativní "kiltie" - malý látaný kus kůže s texturou.

Vyberte si typ loafers podle svého osobního stylu a příležitosti, ve které je budete nosit. Loafers jsou všestrannou obuví a mohou být vhodné jak pro formální, tak i neformální události.

334620_cerne-damske-mokasiny-laofersy-shelovet    334512_zlate-damske-mokasiny-laofersy-shelovet     334371_cerne-damske-mokasiny-loafersy-semisove-shelovet