5 důvodů, proč musí váš botník obsahovat bílé tenisky

Bílé tenisky patří mezi nestárnoucí a doslova nepostradatelný kousek vašeho botníku, čemuž nebude jinak ani v tomto roce. Jedná se druh obuvi, který se stal symbolem jednoduchosti a univerzálnosti. Mnoho žen si již nedokáže představit absenci tohoto módního kousku ve své sbírce. V případě, že bílé tenisky ještě nemáte nebo přemýšlíte o tom, že si pořídíte další. Po přečtení tohoto článku již na vážkách nebudete. 

Nestárnoucí kousek

Bílé tenisky se svého postavení ve světě módy jen tak nevzdají. Jedná se o módní kousek, který vás prostě nezklame. 

Obuv vhodná pro všechny věkové kategorie

U každého milovníka módy, fashion influencera nebo dokonce módního stylisty najdete v botníku ikonické bílé tenisky. Navíc se jedná o kousek, který prostě nezná věkové hranice. Bílé tenisky jsou tu vždy a pro všechny.

Univerzálnost jako přední vlastnost

Bílé tenisky vynesete kromě pár výjimečných událostí (divadlo,...) opravdu ke všemu. Nezáleží na tom, zda se jedná o šaty, sukni, kraťasy nebo kalhoty. Snadno a rychle poznáte sami jejich naprostou univerzálnost, která vás dokáže v mnoha módních krizích zachránit.  

Pohodlí jako další plus

Podpatky jsou super a elegantní, ale i vaše nohy potřebují odpočinek. Právě ten jim nabídnou stylové bílé tenisky, které je radost nosit. 

Při správné péči vám budou dlouho dělat parádu 

V případě zašpinění zkuste použít jeden z nejzákladnějších čistících prostředků, kterým je mýdlová voda. Pomocí zubního kartáčku a mýdlové vody odstraníte každodenní skvrny. Pokud však potřebujete silnější kalibr (skvrny od trávy,...), zkuste smíchat půl šálku teplé vody, jednu lžíci amoniaku a pár kapek prostředku na nádobí. Na danou skvrnu nasypte jedlou sobu, kartáček namočte do roztoku a skvrnu vydrhněte. Následně dané místo opláchněte vodou a nechte vyschnout. Na jemnější povrchy, kde není možné použít amoniak, zkuste využít bílý ocet. Na skvrnu naneste opět sodu, kartáček namočte do octa a vyčistěte skvrnu.