Buďte šik za každého počasí!

Zimní období není pro všechny zrovna nejpříjemnější část roku. To platí jak pro vás, tak ještě více pro vaše nohy, které chtějí zůstat za každou cenu v suchu a pohodlí. S naší nabídkou to nebude žádný problém! Dokonce se obejdete i bez toho, abyste na sobě měly nonstop pouze zimní sněhule. Vaše elegance přece mrazíkům podléhat nemusí. S Bootprix můžete zimou protancovat s grácií vám typickou.

V naší nabídce můžete najít mnoho kozaček, které doslova křičí po tom, abyste je vynesly k nějakým okouzlujícím šatům nebo sukni. Velkým hitem jsou aktuálně kozačky nad kolena tzv. mušketýrky. U tohoto typu bot se lehce zastavíme. Mušketýrky vám poskytnou na jednu stranu více tepla a na druhou zase krásně zdůrazní vaše nohy. Název je odvozen velmi snadno, jelikož je původně nosili francouzští vojáci zvaní mušketýři. V dnešní době jsou tyto boty považovány za symbol ženskosti. Boty se velmi dobře hodí i k upnutým kalhotám. Mušketýrky se stanou zaručeně dominantou vašeho outfitu, která nebude k přehlédnutí. 


V naší nabídce se samozřejmě můžete setkat i s klasickými kozačkami pod kolena, s podpatkem nebo bez podpatku. Volba je zcela na vás. Nikdy však nezapomínejte na to, že kozačky se stanou velmi důležitou a nápadnou součástí vašeho outfitu, tudíž je důležité je správně zkombinovat. 

Těšíme se na vaše objednávky! 

 Váš Bootprix