Zimní obuv - hory vs. město

Chystáte se na hory? Chcete mít na procházce po městě nohy vždy v teplíčku? Žádný problém! Na Bootprix nakoupíte tu správnou obuv snadno a rychle z pohodlí vašeho domova. Hoďte za hlavu stres, který si sebou odnášíte z nákupního centra. U nás si v klidu vyberete tu pravou obuv pro vaše nožky. 

V tomto období se nejvíce nabízí výběr vhodné zimní obuvi na každou příležitost. Spojení designu a funkčnosti není vždy jednoduché. Od toho jsme tu však my. Pojďme si spolu vytipovat dva druhy obuvi, s kterými protančíte zimou v pohodlí a udržíte si styl. 

 Hory a dlouhé túry 

➡️ jednoznačně trekové boty 

Trekové boty jsou absolutně nestárnoucí obuv, která je spojována spíše se sportovními aktivitami. Nemusí to však tak být vždy. V naší nabídce najdete typické trekové boty, které se budou cítit na horách jako doma a nebo se porozhlédněte po trekovkách, které udělají velkou parádu i ve městě. Využití nemusí být přeci vždy předem dané. 

 Procházky městem nebo cesta do práce

➡️ stylové sněhule 

 Sněhule nejsou nic nového, jelikož jsme se o nich rozepisovali již víckrát. Jedná se o takovou „must have“ pohodlnou obuv, která má široké využití. V tomto případě vám garantujeme, že sněhule opravdu nebudou ležet jen v botníku. Tuhle obuv si doslova zamilujete a vaše nohy se jí nebudou chtít vzdát. Mějte nohy jako v bavlnce a kupte si univerzální obuv do práce, na procházku nebo na jakýkoliv výlet. 

                                                                        

Těšíme se na vaše objednávky ❤️

Váš Bootprix