Jak vybrat ty správné zimní boty

Zimní období přichází a s ním i povinnost zachovat vaše nohy pěkně v teplíčku. Chodidla jsou totiž nejnáchylnější část těla, od které se můžete velmi snadno nachladit. Kromě toho, že zimní obuv musí tedy skvěle ochránit vaše nohy před mrazem, tak musí být také stylová a na noze dobře sedět. 

Pohodlí na prvním místě 

 
U každé boty je velmi důležité, aby dobře seděla a byla pohodlná. Přece jen v obuvi trávíte někdy i celé dny, a proto se v ní musíte cítit dobře. Nezapomínejte na to, že v zimních měsících nejdete do bot jen tak na boso, ale často využíváte teplé ponožky nebo punčocháče. Při výběru zimní obuvi je tedy vhodné ponechat si rezervu 1,5 - 2 cm navíc a zohlednit to při výběru velikosti. Upozorňujeme především na kozačky s úzkou špičkou, kde je volné místo pro nohy důležité. 
 

Nohy pěkně v teplíčku

Nejdůležitějším aspektem je samozřejmě to, abyste měli nohy vždy v teplíčku. Kvůli tomu je důležité určit tu správnou obuv na danou aktivitu. V naší nabídce najdete boty do práce, na procházku nebo na hory. Zda zvolíte boty s kožíškem nebo bez něj, je pak již zcela na vás.   

 

Neváhejte a nakupte si obuv, kterou budou vaše nohy milovat.

Těšíme se na vaše objednávky.

Team Bootprix