Připravte se na zimu - práce vs. volný čas

A je to tady! Nejchladnější období roku přichází a všichni jsme nuceni obměnit náš šatník a přidat mu trochu vrstev. Co je však nejdůležitější? To všichni dobře víme! Jsou to nohy pěkně v teplíčku a pohodlí. Přesně od toho jsme tu my. Náš e-shop je připraven s cenami zmraženými na minimum. Ať sháníte boty do města, na hory, do práce nebo na pořádnou bobovačku - Bootprix je tu pro vás.

Práce vs. volný čas

Každá žena potřebuje mít jistotu, že má v botníku obuv na každou příležitost. Základem však není mít doma milion párů bot, ale mít ty správné kousky a vědět, jak je použít. Do práce určitě uvítáte nějaké stylové kozačky nebo sněhule. Kozačky - to je takový „must have“, který nesmí chybět v botníku žádné ženy. Jedná se o stylovou obuv, která podtrhne nejeden outfit. Pokud svůj botník doplníte navíc černými kozačkami, tak toho určitě nebudete litovat. 

Sněhule jsou již zase trochu jiný level obuvi. Jedná se o velmi chytře navrženou obuv, která je schopná prochodit s vámi celou zimu. Možná i díky tomu jsou válenky na žebříčku oblíbenosti aktuálně velmi vysoko. Teplou, pohodlnou, ale zároveň i velmi vkusnou obuv rozhodně oceníte. Tyhle botičky snadno využijete do práce, na procházky nebo na jiné zimní radovánky. Na hory jsou absolutní jistotou trekové boty, které vás nenechají ve štychu za každého počasí. 

Neváhejte a nakupte si obuv, kterou budou vaše nohy milovat.

Těšíme se na vaše objednávky.

Team Bootprix