Top produkty naší podzimní nabídky

Pojďme si upřímně říct, že ne vždy máme náladu na to, abychom utratili nehoráznou částku za novou potřebnou nebo i samozřejmě vlastně někdy nepotřebnou obuv. Na druhou stranu také nemusí být naše finanční situace aktuálně příznivá, ale boty potřebujeme. 

Co na to říct? Je to jednoduché - prostě navštivte Bootprix a uvidíte sami. U nás nenecháte balík, ale balík si spíš odnesete. Opravdu neskutečné množství bot za velmi příznivé ceny. Udělejte si radost, ale nemějte výčitky ze zůstatku vašeho účtu. 

Léto rychle uteklo a je tu opět chladnější část roku, na kterou je potřeba se náležitě připravit. Přece jen chceme mít všichni nohy pěkně v teplíčku. S námi to zvládnete snadno a rychle. Nemusíte běhat nikde po obchodech a ztrácet tak váš drahocenný volný čas, vše potřebné si vyberete z pohodlí vašeho domova. Garantujeme vám, že v našem e-shopu máte opravdu z čeho vybírat.  

Čím si na podzim osvěžit nebo vybavit botník? Pár tipů bychom měli.

Sneakersy patří mezi nejpohodlnější botičky, hodí se opravdu k hodně outfitům a navíc kombinování s nimi je radost. Kotníkové boty jsou zase jasnou podzimní volbou. Ladně doplní klasické džíny nebo si poradí s každou sukní doplněnou o zajímavé jednobarevné nebo vzorované punčochy. Takové doporučení z módního okénka - zapomeňte na punčocháče tělové barvy. Aktuálně frčí vzory a barvy. Posledním tipem jsou holínky. Ano, holínky slouží hlavně do deště a mají být především ochranou pro naše nohy. To samozřejmě stále platí, ale i v dešti můžete přece vypadat stylově a holínky z našeho e-shopu vám s tím pomůžou. 

   

 

Nebojte se kombinovat a vykouzlete si oslnivé podzimní outfity. S obuví od nás vám to půjde jedna báseň. 

Těšíme se na vaše objednávky.

Team Bootprix