Znáte všechny druhy bot?

Jste si při výběru bot vždy jistí v kramflecích? V dnešní době existuje již tolik druhů dámské obuvi, že člověk až žasne. Přitom se již nemusíte setkávat pouze s českými názvy, ale často s označením, pod kterým si mnoho lidí dokáže jen velmi těžko představit přesný design dané obuvi. Kolik z vás by z fleku vědělo, jak vypadají boty s označením Loafers? Stačí si projít následující velmi dobře zpracovaný obrázek a bude vám to již jasné. 

 

Pojďme si společně představit 10 typů dámských bot v našem podání, které u nás najdete a královsky si s nimi vystačíte. 

Baleríny - Ve finále velmi jednoduché boty jsou v létě pomalu základem každého botníku. Jedná se o elegantní a pohodlnou obuv, kterou si však také nemůže dovolit každý - opticky totiž zkracují postavu. 

Sandále - Obuv, v které dokážete strávit hodiny a vždy se budete cítit pohodlně. V případě, že byste chtěli opticky protáhnout nohy a cítit se vyšší, bez problémů seženete sandále i na podpatku nebo velmi oblíbené platformě.

Žabky - Tento typ obuv je taková nestárnoucí klasika, která je využívána především u vody, jelikož se velmi snadno obouvá. K dispozici je mnoho variant (včetně populárních gumových).

Pantofle -  V tomto případě se můžeme bavit o venkovních nebo domácích. V každém případě se jedná o zaručený pocit pohodlný, který si vaše nohy zaslouží. Snadné obouvání je již pouze třešničkou na dortu. 

Lodičky - Elegantní lodičky nikdy nikoho nezklamaly. Využití nacházejí na nejrůznějších událostech. Nemusíme si nic nalhávat, ale lodičky dodají každému outfitu pořádnou dávku sex appealu. Pokud si na ně tedy troufáte, tak vzhůru do toho!

Tenisky - Nesmí chybět nikdy a nikde! Letošním trendem jsou tenisky světlých barev - nejlépe jednobarevné.

Kotníková obuv - Jakmile se léto rozloučí a žezlo převezme podzim, přichází na řadu kotníkové botky, které se v posledních letech staly velmi oblíbenými a nepostradatelnými.

Holinky - Jedná se spíše o praktickou obuv, která se někdy opravdu hodí. V naší nabídce najdete již i opravdu stylové kousky, které se stanou skvělým doplňkem vašeho outfitu. 

Kozačky - Klasická zimní obuv, která dokáže vykouzlit pěkné nohy. Minulý rok zcela ovládly kozačky nad kolena neboli mušketýrky. 

Sněhule - Potřebný druh obuvi, který nesmí chybět. Pokud nebydlíte na horách, kde se boříte po pas ve sněhu, možná vám potěší myšlenka designových válenek.  

Věděli jste, že obuv z letní kolekce 2022 můžete zakoupit již od 200 Kč? Přesvědčte se sami!