Zabalte si k moři

Období letních dovolených u moře se nezadržitelně blíží a nezpochybnitelně sebou přináší i stres z balení. Není nutné to však přehánět. Víte, že vám k úplné spokojenosti postačí 3 páry bot? Poradíme vám, jaké kousky využijete na pláž i na noční toulky městem. 

Boty na cestu

Na cestách je hlavním požadavkem především pohodlí. Nezáleží na tom, zda cestujete letadlem, vlakem, autem nebo třeba autobusem. Náročné cestování si vyžaduje pořádnou dávku připravenosti. Samozřejmě vždy záleží na typu cesty, její délky a obtížnosti. Co vás však nikdy nezklame? Nestárnoucí tenisky! Stylové a pohodlné tenisky vykonají v tomto případě medvědí službu. Pokud chcete univerzální tenisky k šatům i kraťasů, zvolte tenisky světlých barev, které se hodí jednoduše ke všemu.

Pohodlné boty po celou dovolenou

Chcete si dopřát pohodlí a přitom být okouzlující? Není nic jednodušší, než vsadit na klasiku v podobě pantoflí a sandálů. 

Říká vám něco pojem espadrilky? Ty jsou totiž absolutním hitem letošního léta a k moři padnou jak ulité. Jedná se o boty na jutové podrážce původem ze Španělska. Specifické jsou svou podrážkou a lněným vrškem v praktickém, prodyšném a lehkém provedení. Přibalení espadrilek k moři bude stoprocentně správnou volbou. 

Gumové modely

V případě, že chcete váhu a objem svého zavazadla snížit na minimum, doporučujeme zvolit pantofle v gumové podobě. Přece jen jsou odolné proti vodě, extrémně prodyšné a využijete je kdekoliv. 

S čím zazáříte bez zbytečného zatížení kufru?

  • tenisky (světlé barvy) - výlety, delší cesty
  • pantofle/žabky (gumové jsou univerzální) - k moři a bazénu
  • sandály v podobě espadrilek - na večeře, do města
  • obuv do moře - dle vlastního uvážení

Baleríny? Určitě se vám do kufru vejde i tento skladný typ letní obuvi. Zaručujeme vám, že se bez něj však v případě potřeby rozhodně obejdete.