Trendy jaro/léto 2022

Jaro je v plném proudu a léto klepe na dveře, proto je ten pravý čas, ujasnit si trendy letošního roku. Některé trendy vás rozhodně překvapí a jiné zase objevíte ve vašem botníku z minulého roku. Co si budeme povídat, je to jako se vším. Trendy se drží, objevují a vracejí.

Tenisky v roli stálice

Tenisky jsou trvalým must have kouskem, kterým nikdy nic nezkazíte. V letošní sezóně patří mezi absolutní topy zejména tenisky světlé barvy, které mohou být doplněny metalickými detaily. V letě 2022 budete mít možnost poznat i punkovou stránku tenisek. Výška po kotníky a platforma je to pravé ořechové!

Platformy a podpatky stále v hlavní roli

Jedním z největších trendů roku 2022 jsou hranaté špičky, které dodávají sandálům, mokasínám i pantoflím úplně nový rozměr. Klasikou v letní sezóně je rozhodně obuv na klínovém podpatku, která si své místo na slunci neustále drží. Opět platí, že kamínky, perličkami a jiné doplňky jsou žádanými detaily. O platformách se nemusíme rozepisovat, na scénu se vrátily ve velkém stylu a zatím se na tom rozhodně nic nezmění. 

Mokasíny a polobotky jako pohodlný kousek vašeho botníku

Mokasíny a polobotky ve světlých odstínech nebo pastelových barvách se stanou pohodlným a velmi užívaným kouskem vašeho botníku. V případě, že chcete letošní trendy dodržovat na 100 %, nebojte se sáhnou ani v tomto případě po výrazných detailech . 

Kotníková obuv není jen zimní záležitost

Kotníková obuv už není pouze zimní záležitostí. Kombinace kotníkové obuvi ve smetanové barvě s letními šaty, šortkami nebo sukněmi se stává stále běžnější a stylovější záležitostí. 

Zaměřte se na detaily

O co je tedy přesně jde? V letošní roce se zaměřte především na detaily, kterými jsou přezky, řetízky, kamínky a podobné. Hravě zkombinované doplňky s výše zmíněnou obuví vytvoří z vašeho outfitu trendy oslnivou záležitost.