Chůzí k lepšímu spánku

Dnešní doba je uspěchaná a vlivem tíživých myšlenek kolikrát narušuje i náš spánkový režim. Existuje mnoho možností, jak se s nespavostí poprat. Chcete však pro začátek vyzkoušet něco jednoduchého a finančně nenáročného? Ač se vám to může zdát nemožné, pomoci vám může i obyčejná chůze. Taková večerní procházka vás totiž nebude stát skoro nic. Nemusíte totiž zdolávat zrovna Sněžku. Bohatě postačí krátká procházka kolem vašeho domu, do blízkého parku nebo si dejte jiný bližší cíl. Nemusíte investovat ani velké množství času, ani peněz. 

S čím vám chůze pomůže?

Chůze uvolňuje svalové napětí a stres, který je bohužel každodenní rutinou našich životů. Podle mnohých má dokonce chůze podobné účinky jako meditace. Výsledkem bude uvolnění a zklidnění vaší mysli. Co myslíte? Za zkoušku to určitě stojí! 

Co k tomu potřebujete? 

Vlastně toho moc nepotřebujete. Jedná se opravdu o finančně nenáročnou možnost pro lepší spánek. Pohodlné oblečení a především obuv vám budou bohatě stačit. 

Tip:

Zkuste se opravdu každý večer zaměřit na to, že půjdete na krátkou procházku. V případě, že chcete lepší spánek ještě více podpořit, pravidelně větrejte a pořiďte si rostliny, které čistí vzduch. Může se jednat třeba o aloe vera nebo dracénu.