Trendy barvy jara a léta 2023

Obuvní trendy na jaře a létě 2023 se točí kolem svěžích a veselých barev, které jsou vybrány tak, aby se dokonale hodily k letnímu stylu. Dominují tři syté barvy - růžová, zelená a oranžová a tři světlé barvy - levandulovásvětle modrá a světle béžová (nude). 

Růžová barva je nadčasový trend, který se vrací do módy díky jeho jasným, veselým a radostným výrazům. Je to jedna z nejpopulárnějších barevných kombinací a je často spojována s romantickou atmosférou. Boty v růžové barvě jsou ženské, elegantní a nadčasové.

 

Výrazná zelená je klíčovou barvou pro nadcházející měsíce, protože označuje začátek nového období a nového života.

Sytá oranžová je vždy dobrým výběrem, ať už se jedná o módní obuv nebo běžnou obuv, protože je to barva energie.

Levandulová barva, která přináší klid a harmonii, kterou v těchto časech potřebujeme všichni. Jedná se o smíšenou kombinaci modré a fialové barvy. Levandulová je oblíbená pro svou schopnost vytvářet klidnou, příjemnou atmosféru. 

Pastelová modrá je často vyhledávána kvůli jemnosti a lehkosti, kterou vyzařuje. Obuv v této barvě může vypadat velmi elegantně a luxusně a je skvělou volbou.

Světle (nude) béžová je stále více populární ve světě módy. Tento odstín se skvěle hodí ke všem ostatním barevným schématům, a díky tomu je univerzální. Obuv v této barvě je skvělou volbou pro každodenní nošení, protože je snadno kombinovatelná.